Antet
 

Bună reader, iată ce poți citi în acest număr:

I. Ce am mai făcut.

II. Pentru că ești alături de noi, îți trimitem în premieră 4 minunate fotografii panoramice făcute în Cazinoul din Sinaia.

I. În perioada trecută am fost ocupați cu o mulțime de evenimente la care am încercat să ajungem, iar în mare parte am și reușit:

  • La invitația celor de F64, magazinul online numărul unu în aparatură foto-video, am fost plecați în Piatra Craiului. Am cunoscut administrația parcului național, am aflat că s-a introdus taxă de intrare în parc și ne-am jucat cu aparate puternice Canon.
  • Florin ar fost la Conferința Europeană de ecoturism, la Poiana Brașov. Atașată conferinței a fost și o excursie în Piatra Craiului, spre deosebire de cea cu F64, de data aceasta a fost vremea bună, așa că avem fotografii superbe de acolo! :)
  • Luminița a fost la Cluj-Napoca, la Digital Travel Forum, conferință despre tehnologie și turism.
  • La sărbătorirea a 75 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”, ridicat de Constantin Brâncuşi la Târgu-Jiu, am trimis un reprezentant, în curând vor apărea și materiale pe drumliber.ro
  • În același weekend, la Sinaia, am participat la #calatorpevaleaprahovei (eveniment Turism Market). Am vizitat câteva obiective din Sinaia, Bușteni, Azuga, dar am dat și o fugă în Munții Baiului.

II. Dacă tot am fost în Sinaia, am ieșit la plimbare. Am intrat în Cazinou, clădire istorică în care astăzi este un centru internațional de conferințe și am realizat o serie de fotografii. Iată 4 imagini deosebite din cadrul Cazinoului din Sinaia (primele două sunt cu Sala Oglinzilor, iar următoarele cu Sala Baccara). Dă click pe ele pentru a le deschide mari, de pe drumliber.ro:

 

Ți-au plăcut? Sper că da :)

Poți să ne spui părerea despre ele pe Facebook sau la email florin@drumliber.ro. Iar dacă nu ne-ai dat încă like la pagină, dă click aici!

Îți doresc o duminică plăcută și... Drum Liber!